"En populær forfatter skriver det folk tenker.
En genial forfatter får dem til å tenke noe annet."
Ambrose Bierce

mandag 22. september 2014

Seks år


Seks år
av
HARLAN COBEN

Dette er den første boken jeg leser av Coben. Og det blir ikke den siste, det kan jeg si med en gang!
Fy søren så spennende. Og den ble liksom spennende fra første side. Handlingen er fra nåtid med alle elektroniske duppeditter tilgjengelige. Forfatteren må ha en utrolig smart hjerne.

Dette handler om en universitetsprofessor som for 6 år siden traff den damen som han forsto var hans store kjærlighet. Nathalie. Etter et heftig kjærlighetsforhold gjorde hun plutselig slutt med ham og giftet seg med en annen. Han ble av alle ting invitert til bryllupet, og der dro hun ham til side utenfor kirken og fikk ham til å love at han ALDRI skulle kontakte henne mer noen gang. Han lovet. Og han holdt det han lovet. I 6 år. Helt til han leste en nekrolog; mannen hennes var død! Da klarte han ikke å holde seg unna. Han MÅTTE se henne igjen. Så han dro til den døde ektemannens begravelse. Da han sto i skjul og så gravfølget komme ut av kirken fikk han sjokk: Enken var ikke Nathalie!!

Kjøper eller låner du denne boken kommer du til å lese dag og natt til du er ferdig. Lettlest, morsom, smart. Er du overbevist?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg vil gjerne høre hva andre mener om denne boken, eller om du har gode boktips til meg.