"En populær forfatter skriver det folk tenker.
En genial forfatter får dem til å tenke noe annet."
Ambrose Bierce

fredag 5. september 2014

MANNEN SOM IKKE VILLE HJEM - Roger Pihl
Denne boken er lettlest og lett også innholdsmessig. Men den er absolutt ikke dårlig. Den ville nok aldri nådd opp på noen bestselgerliste, men som hygge for leseren er den absolutt en grei bok.

Hovedpersonen Valdemar har opplevd noe så grusomt som å miste kona og to døtre i en bilulykke. Det er 12 år siden, og han har druknet seg i jobben etter at det hendte. Han er direktør, smart, ensom og på en måte et skall av en mann.

Så blir han selv påkjørt på sykkel, og blir lettere skadet. 
Når han kommer på sykehuset og opplever omsorgen, varmen og medmenneskeligheten der, så sprekker skallet hans. Han vil ikke HJEM!

Så viser det seg at han er ikke den eneste kjærlighetsløse mannen som har opplevd dette på sykehuset. Og hvordan Valdemar skal få fortsette å bo på sykehuset finner du ut hvis du også leser boken.

Har du opplevd hvor godt det faktisk er å bli tatt hånd om på et sykehus kan du finne verdi i denne boken. Og jeg har hørt ekte historier om menn som har skiftet veg i livet etter å ha opplevd gode dager i gode hender på et sykehus.

Har du opplevd den kampen mennesker har kjempet for å beholde sitt lokale sykehus vil du også finne verdi i denne boken. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Jeg vil gjerne høre hva andre mener om denne boken, eller om du har gode boktips til meg.